Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Розглянули сесійні матеріали відповідно до функціональної спрямованості

Розглянули сесійні матеріали відповідно до функціональної спрямованості

Сьогодні відбулося засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, екології та благоустрою міста, комунального майна, промисловості, будівництва, транспорту, зв’язку, торговельного та побутового обслуговування населення. Його провів заступник голови комісії Вадим Ткачук. У роботі взяли участь її члени Святослав Степанюк, Геннадій Кіндер, Володимир Косцьов’ят та секретар міської ради Віра Федосюк.
 
Розглянуто всі питання порядку денного, серед яких – містобудівні, про погодження змін до інвестиційної програми підприємства теплових мереж „Ковельтепло”, надання дозволу на приватизацію жилих приміщень у гуртожитках, звернення щодо припинення порушення прав суб’єктів господарювання малого та середнього бізнесу, що є власниками комерційних вузлів обліку,  затвердження  “Програми забезпечення безпеки дорожнього руху та екологічної безпеки транспортних перевезень у місті Ковелі на 2018-2020 роки, внесення змін до рішення міської ради від 25.01.2018 р.№ 33/72 “Про затвердження  програми запобігання та захисту населення і територій м. Ковеля від підтоплення ґрунтовими водами  на 2018 році” та інші. 
      
Під час їх опрацювання роз’яснення і відповіді на запитання давали завідувач сектору планування та контролю за забудовою міста відділу містобудування та архітектури Марія Приступчук, начальник відділу обліку, розподілу та приватизації житла Ніна Іваненко, секретар міської ради Віра Федосюк. 
 
Всі проекти рішень запропонували затвердити на сесії міської ради, яка відбудеться 23 серпня.
 
Стосовно  звернення учасників бойових дій військової частини №А2042 щодо розробки програми з підтримки кадрових військових - мешканців Ковеля, що проходять службу у Збройних силах України,  щодо забезпечення їх житлом, земельними ділянками під індивідуальне житлове будівництво на території колишнього військового містечка №19 по вул. Володимира Кияна. Для вирішення піднятих питань рекомендовано військовим звернутися до Міністерства оборони щодо передачі території колишнього військового містечка №19 по вул. Володимира Кияна у комунальну власність міста.

Читайте також:

20 серпня 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти