Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі ведеться реконструкція вулиці Олени Пчілки

У Ковелі ведеться реконструкція вулиці Олени Пчілки

У Ковелі ведеться реконструкція вулиці Олени Пчілки. В подальшому вона буде з одностороннім рухом.
 
Тут проїжджу частину розширять та викладуть бруківкою, влаштують тротуар,  вуличне освітлення. 
 
Торік на цьому відрізку, від Незалежності до Богомольця, було здійснено реконструкцію мереж водопостачання та водовідведення.
 
На сьогодні на об’єкті працює організація, яка займається встановленням електроопор. Її представник нам повідомив, що до кінця тижня свою частину робіт вони завершать.
 
 За словами начальника управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства Андрія Стернічука, головне, що пройдено уже всю процедуру, яка  стосується проектно-кошторисної документації, проведення тендерів, визначено підрядників, які приступили до виконання своїх завдань. Кошти з міського бюджету — майже п’ять з половиною мільйонів  виділені. Тож в недалекому майбутньому ця вулиця набуде якісних змін.
 
 
Крім того, комунальники інформують, що  ведеться ремонт  вулиць Липинського та 40 років Перемоги, біля ДНЗ№8,  реконструкція прибудинкової території на вулиці Володимирській, 91а.
 
На цьому тижні розпочнуться роботи на вулиці Тимошенка, які будуть виконувати на умовах співфінансування, адже тут проходить дорога міжнародного значення. Загальна вартість  - 12 мільйонів 866 тисч гривень.  З них — 5 мільйонів  966 тисяч — міський бюджет, решта — обласний. 

Читайте також:

20 серпня 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти