Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі до Дня спільних дій в інтересах дітей організували «круглий стіл» для лідерів учнівського самоврядування

У Ковелі до Дня спільних дій в інтересах дітей організували «круглий стіл» для лідерів учнівського самоврядування

До Дня спільних дій в інтересах дітей, який відзначаємо 20 листопада, на базі СШ №3 для лідерів учнівського самоврядування закладів освіти міста проведено «круглий стіл» щодо дотримання Конвенції ООН «Про права дитини», а також тренінг «Шкільна служба порозуміння».
 
У  зустрічі взяли участь:  начальник служби у справах дітей Жанна Вельма,  директор міського центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Інна Третяк, старший інспектор з ювенальної превенції Ковельського відділу поліції Юрій Кузьмук, профільний спеціаліст міськрайонного центру зайнятості Людмила Волчук, методист управління освіти Жанна Колеснікова.
Під час діалогу піднімались питання стосовно організації дозвілля дітей та молоді в навчальних закладах  та поза ними, про негативний вплив реклами спиртного, тютюнових виробів, відвідування комп’ютерних клубів,  проведення лекцій про норми етикету, профорієнтаційну та  волонтерську роботу та ін. 
 
Про особливості учнівського самоврядування в Каліфорнії розповіла волонтер Корпусу Миру Еймі Рей. 
 
Презентацію Шкільних служб порозуміння СШ №3   «Hends for help», яка  діє 3 роки, та міської гімназії  «Firstep», що функціонує з квітня нинішнього року, підготували учні закладів. 
 
Про їх функції, мету, роль, використовуючи елементи тренінгу, розповіла соціальний педагог СШ №3 Оксана Коцюбчик. У цьому контексті торкнулися теми конфліктології, розкрито принцип медіації. 
 
Йшлося про створення такої служби в інших  закладах загальної середньої освіти Ковеля. Учні та соціальні педагоги мали можливість поспілкуватись з представниками шкіл, де уже вони працюють, обговорити усі «за» та «проти».
На завершення заходу методист управління освіти Жанна Колеснікова побажала лідерам, не боячись йти вперед, відкривати для себе щось нове і втілювати його в життя.
 
Бадьорі, сповнені гарних емоцій, учасники «круглого столу», обмінявшись контактами, згуртувались для загального фото на згадку.






Читайте також:

21 листопада 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти