Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Для ковельчанок провели практичний семінар у рамках Всеукраїнської акції

Для ковельчанок провели практичний семінар у рамках Всеукраїнської акції

У рамках Всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" за підтримки та активної взаємодії Ковельського міськрайонного центру зайнятості і Ковельського міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді відбувся практичний семінар на тему: "Протидія домашньому насильству".


Жінки, котрі перебувають на обліку по безробіттю, мали можливість ознайомитися з новим Законом України "Про запобігання та протидію домашньому насильству", обговорити основні моменти щодо отримання необхідних соціальних та інших послуг у разі необхідності.

Захід мав на меті не тільки проінформувати учасниць про зміни у законодавстві, а й навчити справлятися з відчуттями неспокою, страху, які часто супроводжують особу, що зазнала насильства. Допоміг у цьому досвідчений та чарівний практичний психолог Палацу учнівської молоді ім. Франка Людмила Іванова. Вона провела з жінками арт-терапевтичні вправи зі зняття тривожності. Така техніка не вимагає особливих здібностей або спеціальних художніх навичок, проте є чудовим засобом невербального спілкування. Художня творчість допомагає зрозуміти й оцінити свої почуття, спогади, образи майбутнього, знайти час для відновлення життєвих сил.

Всі учасники почерпнули для себе багато корисної та цікавої інформації, яка, можливо, колись стане гарним та надійним захисним, правовим полем.
Міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді щиро дякує за професійний підхід та тісну співпрацю провідному фахівцю центру зайнятості Людмилі Волчук та практичному психологу Палацу учнівської молоді Людилі Івановій.

При нагоді інформую, що кожен ковельчанин, який бажає отримати професійну та кваліфіковану консультацію чи допомогу практичного психолога може звертатись за телефоном 050016617 (Людмила). А у разі потреби, щодо фактів домашнього насильства - до центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді, що знаходиться у Будинку рад за адресою: вул. Незалежності, 73, каб.106.
 

Читайте також:

06 грудня 2018
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти