Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

“З Різдвом Христовим”

“З Різдвом Христовим”

Здавна українці у різдвяні дні співають колядки, щедрівки, гурти ходять від хати до хати із добрими віншуваннями. У нашомі місті зазвичай проходить у цей час фестиваль колядок.

Цьогоріч в Народному домі «Просвіта» зібралося чимало ковельчан . Понад дві години тривала програма за участю хорів релігійних громад Православної Церкви України та парафії Миколая Чарнецького Української греко-каталоцької церкви.

Вихованці недільної школи Благовіщенського собору представили глядачам «Різдвяний вертеп».


Ведуча Наталія Гончар запрошувала на сцену колядників. Запам’ятаються присутнім виступи хорових колективів церков Андрія Первозванного та Великомучениці Світлани.

Колядки, щедрівки лунали в цей день особливо урочисто. Вражала їх різноманітність, радувало розмаїття мелодій і щирих віншувань.


Усі, хто прийшов у «Просвіту», мали змогу почути також виступи хорів церков Преображення Господнього, Різдва Івана Хрестителя, святих апостолів Петра і Павла, вятого Рівноапостольного Володимира Великого, Благовіщенського собору,

З Різдвом усіх привітав декан Ковельського деканату Православної Церкви України Василь Мичко. На завершення присутні всі разом виконали колядку “Нова радість стала”.
 

Читайте також:

09 січня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти