Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Вітаємо директора Ковельської станції юних натуралістів Віру Бобчук з нагородою!

Вітаємо директора Ковельської станції юних натуралістів Віру Бобчук з нагородою!

Учора група ковельських педагогів на чолі з начальником управління освіти Віктором Бичковським взяла участь у зустрічі з міністром освіти і науки України Лілією Гриневич, яка відбулася у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки.
 
Під час заходу освітяни Волині отримали відомчі грамоти та подяки. А директору Ковельської станції юних натуралістів Вірі Бобчук міністр вручила нагрудний знак  «Василь Сухомлинський». Цієї нагороди Віра Тимофіївна удостоєна  за високі професійні досягнення, наполегливу багаторічну працю у сфері позашкільної освіти .
Понад дванадцять років досвідчений керівник, творчий педагог та вмілий організатор Віра Бобчук очолює знаний не лише у нашому краї заклад позашкільної освіти. До речі, він єдиний в області еколого-натуралістичного спрямування і понад  40 років діє  на базі ЗОШ №7 . Заняття в різноманітних  гуртках  тут відвідують понад 400  юних ковельчан.
 
Кілька років тому творчу лабораторію ковельських юннатів капітально відремонтували за кошти міського бюджету. Відтепер вона  має по-справжньому привабливий вигляд.
 
 
Високі результати показують його вихованці у конкурсах обласного та всеукраїнського рівнів. Успішна участь юннатів в акціях: «Парад квітів біля школи», «Дослідницький марафон», «Юннатівський зеленбуд», «Посади і збережи дерево», конкурсах: «Юний селекціонер», «Вчимося заповідувати», «Галерея кімнатних рослин», «Юний дослідник», «В об’єктиві натураліста», «Ліси для нащадків», «Птах року», «Вода – джерело життя». «День рослин», «Секрети Великоднього хліба» «Новорічний  подарунок»,  про що свідчать нагороди. Адже сюди приходять діти, які люблять природу і хочуть її зберегти для майбутніх поколінь.
 
 Досвід Ковельської станції юних натуралістів переймали колеги з усієї країни. Люди, які працюють у цій сфері, були в захопленні надбаннями колективу, унікальною оранжереєю, де зібрано понад 100 видів рідкісних рослин.
Віра Бобчук – переможець міського, обласного та лауреат Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості» у номінації «Директор ПНЗ».
 
Щиро вітаємо Віру Тимофіївну з нагородженням відзнакою «Василь Сухомлинський». Бажаємо незгасимого оптимізму, творчої наснаги, вагомих досягнень у здійсненні задуманого та нових здобутків у роботі. 
 
Нехай Ваша енергія, багаторічний досвід, невичерпний інтелектуальний потенціал і надалі служитимуть на благо  освіти м. Ковеля!

Читайте також:

12 березня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти