Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Ковельські педагоги разом із заступником міського голови Ігорем Прокопівим переймали досвід польських колег

Ковельські педагоги разом із заступником міського голови Ігорем Прокопівим переймали досвід польських колег

Нещодавно делегація директорів навчальних закладів Ковеля на чолі з заступником міського голови Ігорем Прокопівим  перебували на стажуванні у  Варшаві у рамках міжнародної освітньої програми Еразмус+. Вона передбачає співпрацю ковельських педагогів   з Академією економіко-гуманістичною у  Варшаві  та Таврійським національним університетом імені В.І.Вернадського. 

Ковельчани вивчали методику написання проектів, мали можливість прослухати змістовні та цікаві лекції науковця, офіційного координатора заходу з української сторони Василя Байцима. Ознайомились з досвідом роботи польських  колег під час презентації діяльності директора освітнього товариства «Vizja» (приватний заклад освіти в передмісті Варшави) Міхала Ольчака та  у ході безпосереднього візиту до цієї приватної школи. 

Оглянули будівництво ще одного корпусу Академії, що проходить згідно з європейськими стандартами та в рамках міжнародного проекту. У приміщенні нової будівлі, площею понад 30 тисяч метрів квадратних,  буде розташована філія освітнього товариства «Vizja», де учні будуть готуватись до здобуття професій під час продовження навчання в Академії. 

Усі учасники ковельської делегації отримали сертифікати від ректора Академії Марії Сєрпінської та обговорили напрями майбутньої спільної діяльності з польськими колегами. Пріоритетним є підвищення комунікації учнів українських та польських закладів освіти, а також реалізація нових спільних освітніх проектів.  
Довідково: Еразмус + - це програма Європейського Союзу, що підтримує стратегічні та інші напрямки співпраці, партнерства, заходи і мобільність у сфері освіти, професійної підготовки молоді.  Разом з понад 150 країнами світу Україна є партнером Програми.  



Читайте також:

13 березня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти