Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У трудовому архіві зберігаються документи з особового складу й основної діяльності 177 ліквідованих підприємств та організацій міста

У трудовому архіві зберігаються документи з особового складу й основної діяльності 177 ліквідованих підприємств та організацій міста

Трудовий архів виконавчого комітету Ковельської міської ради виявляє та вносить до джерел комплектування документи ліквідованих підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності, що розташовані і зареєстровані на території міста.
Станом на 1 січня 2019 року тут зберігаються документи з особового складу й основної діяльності 177 ліквідованих організацій в кількості 11 610 справ. 
       
Торік до архіву із заявами звернувся 621 громадянин. Виконано 621 запит, в тому числі 342 про розмір нарахованої заробітної плати, 198 -  про підтвердження трудового стажу, 66 - про інші відомості,  15 – питання не за компетенцією.
Відділом вживаються заходи щодо своєчасного обліку нових надходжень документів,  ведення справ фондів, їх  описів тощо.  Впродовж року приведено у відповідність 5308 одиниць зберігання, удосконалено та перероблено 86 одиниць документів з особового складу.  Також зроблено перевірку 177 фондів в кількості 11 610 справ.
 
За цей час разом з працівниками Головного управління Пенсійного фонду України у Волинській області проведено 21 перевірку довідок соціально-правового характеру . 
 
 
 
Раїса Головань,
начальник  трудового архіву       

Читайте також:

14 травня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти