Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

На черговому засіданні виконавчого комітету розглянуто майже сорок питань

На черговому засіданні виконавчого комітету розглянуто майже сорок питань

Чергове засідання виконкому розпочалось з урочистого моменту. Міський голова Олег Кіндер та його заступник Ігор Прокопів подякували  за допомогу в проведенні  фестивалю “Танцююче місто”, надання залу в Палаці культури ім.Шевченка президенту ВО ”Ковельсільмаш” Миколі Заікіну, директору  ТОВ “Компанія “Конкурент” Лідії Михалковській та завідуючій господарством Палацу Марії Шворак. За активну участь у житті міської громади, підтримку юних талантів, сприяння у проведенні мистецького форуму вони отримали відзнаки міської влади.
Потому було розглянуто майже 40 питань порядку денного.
 
З-поміж іншого члени виконкому погодили внесення змін до міського бюджету. За підсумками п’яти місяців головний кошторис позапланово отримав понад 10 мільйонів гривень. Вони будуть використані для забезпечення необхідних видатків, у яких виникла нагальна потреба.
Додаткові кошти отримають комунальники, заклади охорони здоров’я, культури, освіти, фізичної культури та спорту.  
 
Прийняті рішення з питань захисту прав дітей, розподілу, обліку і приватизації житла, містобудування і архітектури, соціального спрямування.
 
Взято до відома інформації про стан охоплення дозвільними документами екологічного характеру суб”єктів господарювання на території м.Ковеля та про підготовку міського господарства до роботи в осінньо - зимовий період 2019–2020 років.

Читайте також:

13 червня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти