Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

П’ятеро кращих фахівців Ковельського МТМО стали лауреатами міської премії

П’ятеро кращих фахівців Ковельського МТМО стали лауреатами міської премії

Сьогодні під час урочистостей до Дня медичного працівника міський голова Олег Кіндер вручив кращим представникам МТМО дипломи лауреатів Ковельської міської премії у п’яти номінаціях. До професійного свята вони отримали матеріальну винагороду у розмірі п’яти мінімальних зарплат.

Отож, знайомимо з відповідальними, талановитими, успішними, відданими справі ковельськими медиками.

“Кращий лікар хірургічного профілю” – Олександр Голуб, завідувач (лікар-хірург судинний) відділенням інтервенційної радіології (рентгенохірургічного блоку) ЦРЛ

Закінчив Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького. Проходив інтернатуру за спеціальністю «хірургія» в Старовижівській центральній районній лікарні. Працював тут лікарем-хірургом.
З січня 2017 року - на посаді лікаря-хірурга з надання екстреної хірургічної допомоги хірургічного відділення центральної районної лікарні Ковельського МТМО.
Олександр Миколайович постійно підвищує свій професійний рівень. Має другу кваліфікаційну категорію зі спеціальності «Хірургія».
Проходив курси стажування у відділенні судинної хірургії Волинської обласної клінічної лікарні, курси спеціалізації в Національній медичній академії післядипломної освіти імені П.Л. Шупика, де і отримав сертифікат лікаря-спеціаліста за спеціальністю «Судинна хірургія». Згодом тут освоїв новітні методи лікування серцевої недостатності та кардіоміопатій.
Стажувався в державній установі «Інститут серця Міністерства охорони здоров’я» на кафедрі Б.Тодурова, де опанував методики оперативних ендоваскулярних втручань за допомогою ангіографа.
З впровадженням нових високоефективних методів досліджень та лікування, а саме встановленням за кошти Світового банку в центральній районній лікарні інтервенційної агіографічної системи Canon Infinix-i Core+ для проведення високотехнологічних оперативних втручань та досліджень під рентгенівським контролем всіх органів і систем організму, рентгенохірургічних втручань на судинах серця, головного мозку, аорті та її гілках, органах малого тазу, магістральних судинах, кінцівках тощо у жовтні 2018 року було створено відділення інтервенційної радіології (рентгенохірургічного блоку). У листопаді Олександр Голуб переведений на посаду його завідувача.
Лише за кілька місяців роботи ангіографа він вже провів 60 стентувань, 114 ангіографій, 11 балонних ангіопластик периферичних артерій, 5 тромбоекстракцій. Встановлено 5 кардіостимуляторів. Слід зазначити, що дані втручання є високоспеціалізованими і належать до рівня спеціалізованих медичних установ.
57 пацієнтам з інфарктом міокарда були зроблені стентування коронарних артерій. Вже за кілька днів після операції вони повернулися до звичного способу життя.
Голуб О.М. щорічно проводить понад 250 складних судинних операцій, які саме він перший запровадив в нашому лікувальному закладі.
Талановитий лікар володіє всіма доступними методами діагностики в лікуванні судинних та хірургічних захворювань, а також надання невідкладної медичної допомоги хворим хірургічного та судинного профілю.
Уважний до людей, тактовний, володіє високою працездатністю, всіляко підтримує роботу колективу в складні моменти, в тому числі і в позаурочний час. Багато уваги приділяє запровадженню в практику досягнень медичної науки.


«Кращий лікар терапевтичного профілю» - Тетяна Приходько,
завідувач (лікар-анестезіолог) відділенням анестезіології з ліжками для
інтенсивної терапії ЦРЛ

Тетяна Василівна Приходько - випускниця Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького. Проходила інтернатуру за спеціальністю «анестезіологія та інтенсивна терапія» у Волинській обласній клінічній лікарні.
Після її закінчення працювала лікарем-анестезіологом Ратнівської центральної районної лікарні.
З березня 2017 року прийнята на посаду лікаря-анестезіолога відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії Ковельського пологового будинку.
З лютого 2018 - завідувач відділенням анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії (лікар-анестезіолог) центральної районної лікарні.
Має другу кваліфікаційну категорію зі спеціальності «Анестезіологія», сертифікат спеціаліста зі спеціальності «Дитяча анестезіологія». Проходила стажування за кордоном в м. Краків Республіки Польща.
За час роботи Приходько Т.В. проявила себе добре теоретично та практично підготовленим спеціалістом, який чесно та добросовісно відноситься до виконання своїх лікарських обов’язків.
В анестезіологічній практиці володіє методиками загального і регіонального знеболювання в планових та ургентних випадках у пацієнтів різних вікових груп при хірургічних, травматологічних, нейрохірургічних, урологічних, гінекологічних, судинних та ЛОР-операціях. Забезпечує анестезіологічний супровід при малоінвазивних ангіографічних втручаннях на серці та головному мозку. В роботі з тяжкими реанімаційними хворими керується сучасними міжнародними стандартами та протоколами лікування.
Уважна та чуйна до хворих та колег по роботі. Приділяє увагу запровадженню у практику досягнень медичної науки, постійно цікавиться новинками.


«Кращий лікар діагностичних служб» - Іван Фіц, лікар-ендоскопіст діагностичного відділення ЦРЛ

Іван Васильович закінчив у 2008 році Дніпропетровську державну медичну академію
Проходив інтернатуру за спеціальністю «хірургія» в Тальнівській центральній районній лікарні, де і продовжив працювати.
У 2014 році - лікар-хірург Голобської районної лікарні. У 2015 - на посаді лікаря-хірурга з надання екстреної хірургічної допомоги хірургічного відділення поліклініки центральної районної лікарні.
З грудня 2016 року переведений на посаду лікаря-ендоскопіста діагностичного відділення.
Лікар проводить кваліфіковані обстеження із застосуванням хірургічних та ендоскопічних методів, впроваджує у практику нові високоефективні методики дослідження.
Іван Васильович постійно працює над підвищенням свого професійного рівня. Має другу кваліфікаційну категорію по спеціальності «хірургія», а також сертифікати спеціаліста з «ендоскопії» та «проктології».
Вперше в Ковельському МТМО виконує радикальні операції при раку прямої кишки-передня резекція прямої кишки з одномоментиним колоректальним анастомозом. Запровадив малоінвазивне лікування геморою-лігування латексними кільцями, трансанальну мукозектомія при ворсинкуватих аденомах прямої кишки. Єдиний виконує ендоскопічні оперативні втручання на жовчних протоках, зокрема ендоскопічна холангіопанкреатографія, ендоскопічна паплосфінктеротомія, ендоскопічна літ екстракція, стентування жовчних протоків, ендоскопічне видалення поліпів стравоходу, шлунка та ободової кишки, ендоскопічний гемостаз при шлунково-кишкових кровотечах (ін’єкцій гемостаз та аргоноплазмова коагуляція).
Виконав 520 оперативних втручань на прямій кишці та анальному каналі, зокрема геморойектомія, висічення анальної тріщини, операції при парапроктитах, висічення пара ректальної нориці, видалення поліпів та доброякісних новоутворів прямої кишки. За рік провів 300 колоноскопій та 600 ФЕГДС.
Іван Фіц досконало володіє методикою та виконує широкий спектр оперативних втручань на органах черевної порожнини у дорослих та дітей, зокрема, герніопластика при різних видах гриж передньої черевної стінки, операції на шлунку та дванадцятипалій кишці, тонкому кишківнику; складні оперативні втручання при гнійно-деструктивних захворюваннях м’яких тканин, виконує різні варіанти пластики великих ранових дефектів шкіри.



«Кращий лікар загальної практики-сімейної медицини» - Любов Нестеренко, лікар загальної практики-сімейний лікар міської амбулаторії загальної практики сімейної медицини №1 Центру первинної медико-санітарної допомоги

Любов Богданівна закінчила у 1978 році Львівський державний медичний інститут. Проходила інтернатуру за спеціальністю «терапія» в Ковельській центральній районній лікарні, де і продовжувала працювати на посаді лікаря-терапевта поліклінічного відділення.
З березня 2013 року переведена на посаду лікаря загальної практики-сімейний лікар міської амбулаторії сімейної медицини №1 Центру первинної медико-санітарної допомоги Ковельського МТМО.
За час роботи показала себе дисциплінованим, висококваліфікованим спеціалістом, яка чесно і добросовісно відноситься до виконання своїх лікарських обов’язків. Володіє всіма доступними методами сучасної діагностики та лікування терапевтичних захворювань, надання невідкладної медичної допомоги хворим терапевтичного профілю. Багато уваги приділяє запровадженню в практику досягнень медичної науки, що дозволяє поліпшувати організацію та якість терапевтичної допомоги населенню.
Любов Борисівна постійно працює над підвищенням свого професійного рівня. Має першу кваліфікаційну категорію по спеціальності «загальна практика-сімейна медицина». Вона бере активну участь в лікарських конференціях, поглиблено вивчає нову літературу з актуальних питань медицини.
За сумлінну працю, особистий внесок в розвиток охорони здоров’я жителів міста та району неодноразово нагороджувалась Почесними Грамотами та Подяками Ковельського МТМО.

«Кращий молодший спеціаліст з медичною освітою» - Світлана Кузьмінець, сестра медична стаціонару (перев’язувальна) Центру ендоурології та літотрипсії ЦРЛ

Світлана Григорівна закінчила у 1992 році Брестське медичне училище за спеціальністю «сестринська справа». Спочатку працювала у Старовижівській центральній районній лікарні. З 2005 року - в хірургічному відділенні центральної районної лікарні Ковельського МТМО.
З грудня 2018 року - у стаціонарі (перев’язувальної) Центру ендоурології та літотрипсії центральної районної лікарні, де і працює по даний час.
Пані Світлана висококваліфікований спеціаліст. Вона надзвичайно принципова, уважна, вимоглива до себе. Її цінують і поважають в колективі. Про її роботу дуже тепло відзиваються пацієнти.
Вона постійно працює над підвищенням свого професійного рівня. Має вищу кваліфікаційну категорію по спеціальності «сестринська справа».
Тактовна, доброзичлива, уважна до пацієнтів та колег. В колективі стримана, врівноважена, дотримується правил медичної етики та деонтології.

 

Читайте також:

14 червня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти