Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі провели акцію "Байдужість вбиває! "

У Ковелі провели акцію "Байдужість вбиває! "

"Байдужість вбиває! "- саме під таким гаслом учора пройшла акція у нашому місті. Її здійснили старший інспектор ювенальної превенції сектору превенції Ковельського ВП ГУНП у Волинській області Юрій Кузьмук, начальник служби у справах дітей Жанна Вельма та директор міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Інна Третяк. 
У рамках заходу була проведена роз'яснювально-профілактична робота з працівниками торговельних закладів, що знаходяться на вулицях Незалежності, Грушевського та Івасюка.  Роздані інформаційні буклети, в яких йдеться про недопущення порушень правил торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами - продаж цих товарів неповнолітнім.
 
Організатори також ознайомили перехожих з акцією, розповівши про те, як важливо бути небайдужим, та у разі виявлення будь-яких ситуацій, які загрожують життю та здоров'ю дітей, повідомляти у відповідні служби, аби попередити негативні наслідки. 
Працівники служб відвідали сім'ї, у яких є ризик соціального сирітства. У процесі роботи з батьками, які недобросовісно виконують свої обов'яки щодо виховання дітей, проведені профілактичні бесіди, надано допомогу продуктами харчування для малечі. 

Читайте також:

11 липня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти