Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі привітали працівників газової промисловості

У Ковелі привітали працівників газової промисловості

У другу неділю вересня в Україні відзначають День працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості. Напередодні свята відбулися урочистості з цієї нагоди.

Колектив Ковельського відділення АТ «Волиньгаз» прийшли привітати перший заступник міського голови Михайло Гетьман, представники районної влади.

«Завдяки вашій наполегливості та професіоналізму ковельчани почуваються комфортно у своїх домівках. Впевнений, що вам під силу впоратись з усіма викликами сьогодення, примножити славу та кращі традиції галузі. Міцного здоров’я, тепла та достатку, професійних успіхів, нових трудових звершень. Миру, благополуччя та реалізації всіх Ваших планів та починань!», – зазначив у своєму виступі Михайло Олександрович.

У цей святковий день не обійшлося й без нагород. Зокрема, Подяки Ковельського міського голови отримали: провідний фахівець з балансування Андрій Куптій та водій автотранспортних засобів Олександр Кропива.

Також щирі зичення присутнім адресував начальник Ковельського відділення АТ «Волиньгаз» Андрій Боярчук, який теж вручив нагороди представникам колективу.

Після офіційної частини — подарунок від ковельських митців. Свою концертну програму представив ансамбль “Барви”. 

Читайте також:

06 вересня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти