Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

З Днем захисника України!

З Днем захисника України!

 
Дорогі захисники української землі!
 
Щиро вітаю Вас зі святом! На честь кожного з вас – слова подяки, найкращі побажання. 
 
День захисника України символічно об'єднане з річницею утворення Української Повстанської Армії, Днем шанування Українського козацтва та величним храмовим святом -  Покрови Пресвятої Богородиці. 
 
Сьогодні у Ковелі панує мир, але не дає спокою думка, що в іншій частині України триває війна. Про цю жорстоку реальність нам щодня нагадують і портрети наших загиблих земляків на Меморіалі Слави. Шостий рік поспіль ми живемо у тривозі, у постійному очікуванні переломних змін на шляху до перемоги.
 
Наші оборонці продемонстрували усьому світові, що ми здатні себе захистити! Вони зупинили ворога, не дозволивши просунутися далі. І найголовніша наша сила в тому, що ми відстоююємо і захищаємо рідну українську землю. 
 
14 жовтня об’єднує різні покоління, кожне з яких має своїх  героїв. Висловлюю вдячність ветеранам війни, військової служби, учасникам національно-визвольних змагань, воїнам-інтернаціоналістам. Особливі слова  адресую військовослужбовцям, учасникам АТО та ООС, волонтерам. Ваш внесок у справу захисту держави важко переоцінити. 

Переконаний, День захисника України уже став не лише державним вихідним, а й національним святом. Це свято кожного, адже сьогодні ми згуртувалися в одному бажанні – повернути мир в Україну.

Хочеться щиро усім нам побажати, щоб якнайшвидше там на лінії фронту стихли вибухи і постріли. І в тій частині України було би так спокійно і мирно як у нашому Ковелі.

Зичу всім міцного здоров’я, добра, радості, щастя, єдності і порозуміння усім нам.
 
Нехай Покров Пресвятої Богородиці збереже нас і нашу країну!

 Слава нашим захисникам! 
 
Слава Україні!
 
 
 
З повагою – 
міський голова  Олег Кіндер
 

Читайте також:

14 жовтня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти