Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Ковельські спортсмени серед переможців та призерів відкритого Всеукраїнського турніру з вільної боротьби пам'яті Заслуженого тренера України Петра Стуса

Ковельські спортсмени серед переможців та призерів відкритого Всеукраїнського турніру з вільної боротьби пам'яті Заслуженого тренера України Петра Стуса

9-10 грудня в КЗ КДЮСШ ім. Є. Кондратовича відбувся ІХ відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби пам'яті Заслуженого тренера України Петра Федоровича Стуса.
До Ковеля прибули спортсмени з Київської, Харківської, Житомирської, Хмельницької, Закарпатської, Івано-Франківської, Рівненської, Полтавської, Волинської областей та команда з міста Хелм (Польща), загалом — 237 юнаків та дівчат.
 
На урочистому відкритті змагань тренерів, учасників та глядачів привітав заступник міського голови Ігор Прокопів: “Для Ковеля вже є доброю традицією проведення цих протиборств. Дуже приємно, що справу нашого земляка Петра Стуса продовжують його сини та тренери-однодумці, які виховали чудову плеяду спортсменів-переможців міжнародних і всеукраїнських змагань”.
Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять Петра Стуса. Право покласти квіти на його могилу було надано чемпіонці Європи Ользі Падошик та майстру спорту України, переможцю міжнародних та всеукраїнських змагань серед дорослих — Тимуру Романюку. 
 
Два дні юнаки та дівчата, серед яких було чимало переможців та призерів чемпіонатів світу та Європи демонстрували глядачам свою майстерність. Окрасою фіналу стала зустріч у ваговій категорії 53 кг чемпіонки Європи серед юніорів, броварчанки Софії Кушнір та нашої землячки Ольги Падошик. У напруженій боротьбі з рахунком 3:2 перемогла борчиня з Ковеля. 
Переможцями турніру з Ковеля стали:
20 кг — Софія Падошик, 24 кг — Анна Поляк, 
53 кг — Оля Падошик;
21 кг — Давид Багчик, 26 кг — Іван Шарахай,
44 кг — Дмитро Шарахай, 71 кг — Олександр Кадира.
Призерами змагань серед дівчат стали:
ІІ місце — Валерія Музиченко (28 кг), Діана Рисьова (35 кг), Каріна Лисиця (46 кг); 
ІІІ місце — Олександра Малашевська (24 кг), Надія Шворак (46 кг), Катерина Трофіменко (49 кг), Іванна Буяджи (57 кг).
 
Юнаки посіли наступні місця:
ІІ місце — Даніїл Голіков (21 кг), Владислав Кармазін (35 кг);
ІІІ місце — Михайло Фалюш (21 кг), Тимофій Габрук (26 кг), Іван Вавринюк (35 кг), Ілля Місюра (47 кг).
 
Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями, пам'ятними призами від спонсорів.  Тож щира вдячність за фінансову підтримку міській владі, а також за надану спонсорську допомогу фірмі “Twinsocks”, підприємцям — Гурику В'ячеславу, Фурману Юрію, Дідицькому Роману, Сагалю Віктору, Рахлінському Юрію, Войдюку Анатолію, Оліферовичу Віктору, Сороці Петру та Мікулічу Володимиру, які посприяли аби турнір Петра Стуса відбувся на належному рівні. 

Читайте також:

13 грудня 2019
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти