Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Ковельські хокеїсти перемогли команду «Нетішин» з Хмельниччини

Ковельські хокеїсти перемогли команду «Нетішин» з Хмельниччини

У льодовому палаці «Снігова королева» міста Луцька триває відкритий чемпіонат Волинської області з хокею з шайбою серед аматорських команд.

Змагання проводяться з грудня 2019 до квітня нинішнього року. У турнірі беруть участь шість колективів: хокейні клуби «Луцьк», «Ковель», «Бродівські бобри» (м. Броди, Львівська обл.), «Фаворит» (м. Рівне), «Нетішин» (м. Нетішин, Хмельницька обл.), «Легіон» (м. Рівне). На жаль, у цьому чемпіонаті однією волинською командою стало менше: не зміг зібрати потрібної кількості гравців ХК «Володимир».

19 січня відбувся черговий поєдинок чемпіонату. Зустрічалися «Ковель» і «Нетішин». Матч проходив у рівній та напруженій боротьбі. Ковельчани пропустили першими, але швидко зрівняли рахунок і вийшли вперед – 3:2 у першому періоді. Після другого рахунок був 5:4 на користь наших земляків.

Тож, у третьому, заключному періоді гра стала напрочуд гострою, з обопільними шансами. Але, на радість ковельських уболівальників, наша команда зуміла збільшити перевагу і здобула перемогу з рахунком 8:6. Особливо відзначились Леонід Гаврилюк (тричі вразив ворота суперників), Олександр Клецор (два голи і дві результативних передачі), і по одному голу забили Олександр Гушинець, Влад Горпинюк і Микола Гусак.

Читайте також:

21 січня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти