Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Вихованці МЦ «Спорт для всіх» - переможці обласного турніру з міні-футболу заслуженого тренера України Юрія Тимофеєва

Вихованці МЦ «Спорт для всіх» - переможці обласного турніру з міні-футболу заслуженого тренера України Юрія Тимофеєва

У КЗ ДЮСШ ім.Є.Кондратовича відбувся третій обласний турнір з міні-футболу Заслуженого тренера України Юрія Тимофеєва серед юнаків та дівчат 2009-2010 р. н.

У змаганнях взяли участь дев’ять команд, які було поділено на дві групи. Ігри відбувались по коловій системі.

На урочистому відкритті з вітальними словами до учасників змагань звернулись директор ДЮСШ №1 Володимир Олексюк та заслужений тренер України, відмінник освіти, заслужений працівник фізичної культури, кавалер орденів «За заслуги» та «Ярослава Мудрого» Юрій Тимофеєв.

За результатами змагань у півфінальних поєдинках команда Ковельського МЦ «Спорт для всіх» перемогла своїх суперників з смт Турійськ з рахунком 6:0, а юнаки ДЮФК «Тайм» виграли у ФЦ «Ковель-Волинь» з рахунком 3:2.

У матчі за третє місце сильнішими виявилися вихованці футбольного центру (тренер Роман Шафран), рахунок гри — 2:1.

Чемпіонство у турнірі святкували юні футболісти команди МЦ «Спорт для всіх» (тренер Роман Шафран), які переконливо завершили гру з ДЮФК «Тайм» (тренер Юрій Клімук) з рахунком 8:2.

Переможці та призери змагань нагороджені кубками, медалями, грамотами, а іншим командам вручено пам’ятні кубки за участь у турнірі.

Оргкомітет та головна суддівська колегія визнала кращих гравців, якими стали: Романчук Роман («Спорт для всіх»), Жердецький Олександр (ДЮФК «Тайм»), Чих Вадим (ФЦ «Ковель-Волинь» 2009р.н.), Овшанський Станіслав (ДЮСШ смт.Турійськ-2), Пантолік Вадим (ФЦ «Ковель-Волинь» 2010р.н.), Тарнавський Вадим («Універсал» м.Луцьк), Книш Ярослав (ДЮСШ №1 м.Ковель), Галяс Ярослав (ДЮСШ смт.Турійськ-1), Орловська Ксенія (ДЮСШ №1 м.Ковель).

Організатори змагань щиро вдячні Юрію Тимофеєву, відділу фізичної культури і спорту міста, директору КЗ КДЮСШ ім.Є.Кондратовича Олені Клімашевській, приватним підприємцям Олені Лисаковій та Наталії Фалько, директору універсаму «Наш край» Валентині Суріній за надану допомогу у проведенні турніру.


Володимир Олексюк,
головний суддя змагань

Читайте також:

13 лютого 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти