Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Стартував соціальний проєкт - онлайн-навчання людей з інвалідністю

Стартував соціальний проєкт - онлайн-навчання людей з інвалідністю

Міністерство соціальної політики разом з Громадською організацією “Прометеус” та Асоціацією “Інформаційні технології України” підписали Меморандум про співпрацю та презентують соціальний проєкт “Ти можеш усе! Можливості безмежні”.

Меморандум підписано з метою об’єднання зусиль, спрямованих на реалізацію Програми діяльності Кабінету Міністрів України в рамках цілей Міністерства соціальної політики у сфері підвищення якості навчання людей з інвалідністю і сприяння у подальшому їх працевлаштуванні в ІТ-компаніях.

Проєкт передбачає можливість людям з інвалідністю навчатись на платформі масових відкритих онлайн-курсів Prometheus, одержати під час навчання менторську підтримку від викладачів провідних українських ВНЗів та після успішного складання тестів, отримати сертифікати.

Проєкт триватиме наступні пів року у кілька етапів. Реєстрація охочих розпочалась 5 лютого. Учасники мають обрати два обов’язкові курси і, за власним бажанням, декілька додаткових.

За сприянням Асоціації “Інформаційні технології України” відбувається надання менторської підтримки під час навчального процесу, а по закінченню курсів учні отримають можливість взяти участь у конкурсах на вакантні посади в IT-компаніях, які є спільниками Асоціації.

Навчання розпочнеться з 5 березня. Навчальний процес триватиме 14 тижнів, ще тиждень – на складання тестів і отримання сертифікатів, а далі – конкурси на вакантні посади.



Світлана Созонік,
заступник начальник управління соціального захисту населення

Читайте також:

19 лютого 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти