Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Обранці громади опрацювали низку проєктів рішень та інформацій

Обранці громади опрацювали низку проєктів рішень та інформацій

Низку проєктів рішень розглянула постійна комісія з питань освіти, культури, охорони здоров’я, материнства і дитинства, соціального захисту населення, спорту і фізичної культури, в справах сім’ї і молоді та релігії. Її засідання відбулося учора під головуванням Ігоря Ткачука, за участю членів комісії – Валерія Гарбара, Юрія Міцури, Богдана Солодухи, секретаря міської ради Віри Федосюк та заступника міського голови Ігоря Прокопіва.

Депутати погодили внесення змін до Програми соціального захисту окремих категорій мешканців міста Ковеля на 2020 рік, до Положення про порядок надання депутатами міської ради матеріальної допомоги.

Комісія взяла до відома інформації: про стан боротьби зі злочинністю, забезпечення громадського порядку у місті та виконання міської програми профілактики правопорушень і злочинів на 2018-2020 роки у 2019 році; про роботу Комунальної установи «Ковельський молодіжний центр «Місто ідей» за 2019 рік; про виконання Програми економічного і соціального розвитку міста Ковеля на 2019 рік та міської цільової Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування і осіб з їх числа на 2017-2021 роки у 2019 році.

Схвалили обранці громади і проєкти рішень щодо затвердження розпорядження міського голови від 17.02.2020 р. № 48-р „Про проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального некомерційного підприємства Ковельського міськрайонного територіального медичного об'єднання та складу постійно діючої конкурсної комісії.

На засіданні виступила Людмила Маляр – завідувач Ковельського міськміжрайонного відділу ДУ “Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України”, яка просила підтримати звернення до Верховної Ради та Кабінету міністрів щодо недоцільності передачі функцій епідеміологічного нагляду на місцеві бюджети. Зміни передбачені проєктом постанови уряду «Деякі питання реалізації перехідного періоду децентралізації окремих функцій держави у сфері громадського здоров’я».

На переконання фахівців, таке рішення є передчасним, призведе до оптимізації мережі структурних підрозділів в містах та скорочення персоналу, а відтак і неконтрольованої епідситуації. Депутати підтримали позицію відділу стосовно збереження фінансування лабораторних центрів з державного бюджету.

Читайте також:

21 лютого 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти