Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Своє перше засідання у цьому році провела громадська рада при міському голові

Своє перше засідання у цьому році провела громадська рада при міському голові

На своє перше засідання у цьому році громадська рада при міському голові зібралась в оновленому складі. Представники ще кількох громадських організацій та трудових колективів виявили бажання працювати в дорадчому органі.

Розпочали зустріч з урочистого моменту. Міський голова Олег Кіндер привітав члена громадської ради, заслуженого тренера України Валерія Дружиновича з успішним виступом його вихованки Ксенії Токар. Дівчина здобула перемогу на Кубку світу з пара пауерліфтингу серед спортсменів з порушеннями опорно-рухового апарату, що проходив у Великій Британії.

Олег Олексійович подякував наставнику за титанічну працю, самопожертву, відданість своїй справі і пообіцяв подальшу підтримку та допомогу у його благородній роботі.

Далі перейшли до розгляду тем порядку денного. Голова громадської ради Микола Вельма коротко розповів про діяльність у попередні роки та окреслив плани роботи на найближчий період.

Потому було обрано секретаря. Ним стала голова МГО «Молодіжний центр Ковель» Олена Грицюк.

Міський голова зауважив, що на сьогодні у місті є чимало питань, вирішення яких потребує думки громадськості. Зокрема, йдеться про реконструкцію центральної площі, будівництво центру діалогу культур на базі колишнього стадіону “Локомотив”, про приміщення для історичного музею та ряд інших. Він закликав громадську раду якнайактивніше брати участь у житті громади та визначитись із регламентом засідань, планом роботи на цей рік.

Громадська рада делегувала своїх представників для роботи у постійно діючій конкурсній комісії з проведення конкурсу на посаду керівника комунального некомерційного підприємства Ковельського МТМО.

Як зауважив Олег Кіндер, керівника МТМО обиратимуть на конкурсній основі. У зв’язку з цим формується комісія. До її складу мають увійти у рівній кількості - представники МТМО, органу місцевого самоврядування та громадськості.

Отож громадську раду у комісії представлятимуть Юрій Ганджала, голова підрозділу у Волинській області Всеукраїнської спілки "Побратими України" та Людмила Стахорська, голова Ковельської громадської організації Товариства Червоного Хреста України.

Про роботу влади присутніх поінформували міський голова Олег Кіндер, секретар міської ради Віра Федосюк, заступники міського голови Ігор Прокопів та Андрій Товстига. Керівники міста відповіли на ряд запитань щодо розвитку Ковеля.

Читайте також:

28 лютого 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти