Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Орендарів та орендодавців комунальної власності м.Ковеля запрошують взяти участь в онлайн-вебінарі

Орендарів та орендодавців комунальної власності м.Ковеля запрошують взяти участь в онлайн-вебінарі

  На численні звернення громад у зв'язку з прийняттям Закону України «Про оренду державного та комунального майна» від 03.10.2019р. № 157-IX, який вступив в дію 1 лютого, за участю представників Фонду державного майна України та ДП “Прозорро.Продажі” 26 березня у м. Києві буде проведений онлайн-вебінар. 

На зустрічі експерти та розробники правових актів нададуть відповіді на питання щодо змін, які впроваджуються. Вебінар буде транслюватись на веб-сайті Асоціації міст України www.auc.org.ua в режимі реального часу.

Асоціація міст України надає унікальну можливість в режимі прямого спілкування отримати відповіді на свої звернення щодо вирішення проблемних питань у сфері управління та передачі в оренду через електронні сервіси майна комунальної власності.

Інформацію про участь та перелік проблемних питань, що виникають при передачі майна в оренду, до Фонду державного майна України та ДП “Прозорро.Продажі” можна надсилати на адресу електронної пошти: t.medvetska@auc.org.ua до 17.00 години 23 березня 2020 року, на які можна буде отримати відповіді в режимі онлайн.

Початок вебінару об 11 годині 26 березня. 
Контактна особа: аналітик аналітичного центру Асоціації міст України Медвецька Тетяна Вікторівна, тел. (044) 486 28 41, (063) 196 36 67.


Вікторія Васінович,
начальник відділу по управлінню майном комунальної власності

Читайте також:

24 березня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти