Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Міська влада підготувала звернення щодо компенсації втрат бюджету Ковеля, пов’язаних зі здійсненням заходів із запобігання поширенню коронавірусу

Міська влада підготувала звернення щодо компенсації втрат бюджету Ковеля, пов’язаних зі здійсненням заходів із запобігання поширенню коронавірусу

Учорашнє засідання постійної комісії з питань дотримання прав людини, депутатської діяльності та етики, законності і правопорядку, конфлікту інтересів провів її голова Андрій Мілінчук за участю членів Володимира Бичика, Сергія Неридька, Василя Дудки, Галини Стасюк та секретаря міської ради Віри Федосюк.

Комісія рекомендувала до затвердження на сесії низку проєктів рішень про перейменування та затвердження нової редакції статутів закладів дошкільної освіти № 1 «Калинка», №6 «Світлячок», №8 «Казка», №10 «Дзвіночок». Взято до відома інформації про роботу виконавчого комітету у I кварталі 2020 року та служби у справах дітей з питань захисту прав дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування.

Підтримали депутати і два звернення - до Президента України, Верховної Ради України, Ради національної безпеки і оборони України, Національного антикорупційного бюро України, Державного бюро розслідувань щодо перегляду Прогнозного енергетичного балансу України та зловживань у цій сфері; до Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України, Асоціації міст України стосовно компенсації втрат бюджету міста, пов’язаних зі здійсненням заходів із запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19. Йдеться про виділення державної дотації в сумі 16,8 млн гривень. У протилежному випадку ситуація, що склалася, спричинить розбалансування місцевого бюджету, недофінансування запланованих витрат, у тому числі скорочення видатків захищених статей.

Читайте також:

22 травня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти