Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Ковель отримає з державного бюджету понад 1,9 мільйона гривень на “Нову українську школу”

Ковель отримає з державного бюджету понад 1,9 мільйона гривень на “Нову українську школу”

Відбулось засідання постійної комісії міської ради з питань планування, бюджету і фінансів за участю голови — Володимира Бойка, її членів — Вадима Клімука, Олега Коцури, Світлани Крат, Ігоря Пініса, Алли Півень та секретаря міської ради Віри Федосюк. 

Обранці громади розглянули всі питання порядку денного. Серед них - про продовження терміну дії рішення міської ради, про роботу виконавчого комітету у I кварталі 2020 року. Як невідкладні — питання щодо регулювання земельних відносин в місті, про затвердження звіту про виконання міського бюджету за перший квартал 2020 року, про внесення змін до рішення міської ради від 19.12.2019р. № 60/6 “Про міський бюджет міста Ковеля на 2020 рік”, про Звернення депутатів Ковельської міської ради до Голови Верховної Ради України, Прем’єр-міністра України, Асоціації міст України.

Усі проєкти рішень комісія рекомендувала на затвердження сесії. 

Начальник фінансового управління Валентина Романчук повідомила, що відповідно до Постанови Кабміну, рішення обласної ради Ковель отримає субвенцію з державного бюджету на забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти “Нова українська школа” у сумі понад 1,9 мільйона гривень. Гроші використають на придбання засобів та обладнання для учнів, що навчаються за новими методиками, сучасних меблів та комп'ютерної техніки для початкових класів.
 

Читайте також:

22 травня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти