Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Визначено переможців конкурсу "Повір у себе і у тебе повірять інші"

Визначено переможців конкурсу "Повір у себе і у тебе повірять інші"

Щороку Ковельський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді проводить творчий конкурс "Повір у себе і у тебе повірять інші" серед юних ковельчан з особливими потребами. Це стало гарною традицією, яка спонукає талановитих, обдарованих та допитливих дівчаток і хлопчиків проявляти свої неймовірні здібності! Понад пів сотні дітей та молоді долучаються до участі, створюючі справжні шедеври!

Проте, карантин вніс свої корективи. Ситуація спонукала нас шукати нові форми роботи, нові ідеї для творчості! Але нам пощастило, адже в нашому місті вже понад рік потужно працює Ковельський молодіжний центр, який надихає новаторством та креативом! Тому цьогоріч ми провели конкурс онлайн з використанням сучасних цифрових технологій, а МЦ "Місто ідей" став нашим надійним партнером.

І знаєте, вийшов досить цікавий формат, адже онлайн-виставку дитячих робіт "відвідали" аж 340 ковельчан, які залюбки підтримали юних учасників, даруючи їм свої симпатії та голоси.

Важливо зазначити, що голосування відбувалось абсолютно анонімно, забезпечивши прозорість у підбитті підсумків конкурсу "Повір у себе і у тебе повірять інші".

Роботи виставлялися без зазначення прізвища автора, відвідувачі не авторизувалися на сайті під час голосування, система не дозволяла проголосувати з одного пристрою кілька разів.

У категорії "Малюнки олівцем/фарбою" (вікова категорія до 10 років) І місце зайняла робота "Політаємо на парашутах кульбаби" Потапової Варвари (7 років), яка набрала 47,65% голосів.

У категорії "Малюнки олівцем/фарбою" (вікова категорія 10+) з кількістю голосів у 40,6% перемогла робота "Відпочинок на морі - моя мрія" Герасимчука Іллі (11 років).

У категорії "Інші техніки виконання" І місце завоювала аплікація "Я зможу!" Гаврилюк Маргарити (10 років), що отримала 61,04% голосів.

"Ми дякуємо усім діткам за їх чудові роботи. Кожен малюнок, створений душею, з чистими думками та почуттями, у кожен закладено глибокий, часом далеко не дитячий, сенс... Відвідувачі онлайн-виставки писали, що обрати найкращі роботи було вкрай важко, адже кожен малюнок особливий та вартий найвищої оцінки", — каже Людмила Зубарєва, директор Молодіжного центру "Місто ідей".

Переможців та учасників буде нагороджено призами та дипломами.



Ковельський міський центр соціальних служб для сім'ї,
дітей та молоді

Читайте також:

26 травня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти