Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі планують надати компенсацію підприємцям за час вимушеної зупинки діяльності під час карантину

У Ковелі планують надати компенсацію підприємцям за час вимушеної зупинки діяльності під час карантину

 Сьогодні відбулося засідання Колегії міської ради за участю її членів - керівників постійних комісій, депутатських фракцій, міського голови Олега Кіндера та секретаря міської ради Віри Федосюк.

Колегія погодила питання порядку денного 67-ої сесії міської ради та внесення до нього, як невідкладних, кількох проєктів рішень. Серед них — про внесення змін до Програми розвитку малого і середнього підприємництва в Ковелі та Порядку надання коштів, спрямованих на фінансування допомоги суб’єктам мікропідприємництва на компенсацію втрат за період карантину.

Пропонується підприємцям (І та ІІ групи платників єдиного податку), які вимушено не працювали, не пільги чи звільнення від оподаткування, а одноразову матеріальну допомогу з міського бюджету - компенсацію витрат, які вони понесли по сплаті єдиного податку.

Для її отримання необхідно подати певний пакет документів до 30 червня у Ковельський міськрайонний центр зайнятості. Рішення про надання коштів або відмову прийматиме відповідна комісія.

У міському бюджеті для Програми розвитку малого і середнього підприємництва в Ковелі додатково передбачено 300 тисяч гривень за рахунок зменшення видатків на програму розвитку культури та мистецтва.

Колегія підтримала проєкти рішень та рекомендувала на затвердження сесії.

Читайте також:

27 травня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти