Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Останній дзвоник у школах Ковеля сьогодні продзвенить онлайн

Останній дзвоник у школах Ковеля сьогодні продзвенить онлайн

Цьогоріч Свято останнього дзвоника, на жаль, не збере шкільні родини разом в урочистій атмосфері. Та й цей навчальний рік не був схожим на інші. Усім бракувало спілкування, шкільних зустрічей, веселих перерв. Втім, чергову сходинку в освоєнні знань подолано.

Можна відпочити від онлайн - уроків та дистанційного навчання, яке продемонструвало наявність чудового пізнавального потенціалу, наполегливості та креативності в усіх учасників освітнього процесу. Атмосфера розуміння і взаємодопомоги, яка панувала між учнями, педагогами, батьками та адміністраціями закладів освіти, дозволила вчасно і успішно завершити у Ковелі 2019-2020 навчальний рік.

Залишаються позаду шкільні роки у наших випускників – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів. Попереду – нове доросле життя, в якому щодня доведеться робити самостійний вибір та відповідати за свої вчинки.

Нехай цей шлях був щасливим, сповненим гарними подіями і здобутками, добрими справами та перемогами! Будьте успішними і наполегливими у здійсненні поставленої мети.

Усім школярам бажаємо добре відпочити, набратися яскравих незабутніх вражень, сил та позитиву перед початком нового етапу навчання.
Щира подяка педагогам за самовіддану працю, невтомний творчий пошук, терпіння, турботу і знання, віру в здібності і таланти своїх учнів. А всім батькам зичимо, щоб діти обов’язково виправдали надії та стали вашим гідним продовженням.

Прийміть сердечні вітання та побажання – міцного здоров’я і наснаги, щастя і гарного настрою, успіхів і добра, впевненості в завтрашньому дні, благополуччя і злагоди у Ваших родинах!

З повагою -
міський голова Олег Кіндер
начальник управління освіти
Віктор Бичковський

Читайте також:

29 травня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти