Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі через складну епідемічну ситуацію послаблювати карантин не можна

У Ковелі через складну епідемічну ситуацію послаблювати карантин не можна

Сьогодні відбулось засідання Регіональної комісії з питань ТЕБ та НС Волинської ОДА. Йшлося про послаблення з 29 травня карантину на території області, крім Ковеля, Ковельського району та селища Олика Ківерцівського району.
 
Нагадаємо, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів країна перейшла до так званого адаптивного другого етапу виходу з карантину. Тепер рішення  приймають регіональні комісії з питань ТЕБ та НС.
 
Однак, у Ковелі послабити протиепідемічні заходи не можна, враховуючи   поточну ситуацію та наявність необхідних ознак.

На сьогодні у місті  загальна кількість нових випадків COVID-19 за останні 7 днів на 100 тис.  населення  перевищує норму у два з половиною рази  і становить 29, 3 осіб ( потрібно менше 12- ти), на Волині — 11, 9.

Зважаючи на це, регіональна комісія вирішила не запроваджувати на території нашого міста послаблення карантину, визначених пунктом 4 Постанови Кабінету Міністрів.
 
У Ковелі й надалі  не можна відновлювати пасажирські перевезення, відкривати  дитячі садки, заклади фізичної культури, проводити спортивні заходи.

До другого етапу виходу з карантину наше місто не готове.  Зараз надзвичайно важливо зупинити поширення коронавірусної інфекції та посилити відповідальність ковельчан, аби кожен дбав про свою безпеку та тих, хто поруч.

До Вашої уваги Протокол  засідання Регіональної комісії з питань ТЕБ та НС Волинської ОДА.


Читайте також:

29 травня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти