Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Міський голова Олег Кіндер вітає ковельчан з Днем Конституції України

Міський голова Олег Кіндер вітає ковельчан з Днем Конституції України

28 червня – велике національне свято - День Конституції України. З цієї нагоди адресую найщиріші вітання мешканцям Ковеля.

У 1996 році прийнято головний документ нашої країни, який став основою її розбудови, розвитку та зміцнення демократичних, соціальних та правових принципів, остаточно закріпив незалежність нової європейської держави. Ця історична подія відкрила українцям нові перспективи та можливості.
Проте не варто забувати, що процес конституційного становлення в Україні не завершився. Ми маємо бути свідомі важливості і відповідальності будь-яких змін до Основного Закону. Адже йдеться про майбутнє держави і кожного українця зокрема.
Досягти успіхів у цьому напрямку можна лише спільними зусиллями. Потрібен час, віра і напружена праця, щоб конституційні засади увійшли в наше повсякдення зримими змінами.

Принагідно висловлюю вдячність ковельчанам, які щоденними справами і здобутками втілюють в життя положення та принципи основоположного документа, розбудовуючи Україну та рідне місто.

Дорогі земляки! Нехай у ваших родинах панує благополуччя, міцніє почуття гордості за свою країну, впевненість у кращому житті, здійснюються задуми та мрії. Пам’ятаймо, що патріотизм, громадянська відповідальність, усвідомлене розуміння викликів – необхідні складові, аби бажані зміни відбулися.

Злагоди, мудрості, витримки, самоповаги всім нам, а головне - миру!
Слава Україні!


З повагою
міський голова Олег Кіндер

Читайте також:

26 червня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти