Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У комплексній ДЮСШ імені Є.Кондратовича готуються до нового навчального року

У комплексній ДЮСШ імені Є.Кондратовича готуються до нового навчального року

Традиційно в літню пору у комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі імені Є.Кондратовича усі ресурси спрямовують на підготовку до нового навчального року.

Директорка закладу Олена Клімашеська розповідає, що цьогоріч їм вдасться здійснити давню мрію і відремонтувати роздягальні та душові, які знаходяться поряд з басейном.

Про це неодноразово просили і ковельчани, які його відвідують. Тут необхідно перекласти плитку, замінити сантехніку.

Олена Миколаївна показує вже змонтовану нову вентиляційну систему. Її модернізації потребує і приміщення, де знаходиться сам басейн. Нині ж освіжили стелю, адже волога дає про себе знати.
“Тут чимало зроблено силами колективу, за що їм велике спасибі, адже ніхто не зважає на посади, титули, а всі допомагають, хто, що вміє і чим може”, - підкреслює керівниця закладу.

Крім того, у школі на першому поверсі капітально ремонтують санвузли. Там приступили до вкладання плитки.

Загалом на об’єкт у нинішньому році буде спрямовано майже півтора мільйона гривень з міського бюджету.

“Об’єм робіт є досить великим. Але працюють дві бригади, тому дуже сподіваємось, що до нового сезону справимось, - каже директорка. - Приємно констатувати, що щороку на нашу школу виділяються кошти. За це дякую керівництву міста та депутатам».

Впродовж останнього часу утеплено та оновлено фасад, здійснено благоустрій прилеглої території. Торік відремонтували покрівлю, інженерні мережі плавального басейну. Йдеться про систему, необхідну для опалення приміщень, подачі та підігріву води. Також встановили новий сучасний, енергоефективний котел. Оновили шаховий клуб. Загалом поліпшили матеріально-технічну базу, придбали спортивний інвентар, форму. І це далеко не повний перелік зробленого.
 

Читайте також:

31 липня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти