Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі працівників державної виконавчої служби привітали з професійним святом

У Ковелі працівників державної виконавчої служби привітали з професійним святом

17 грудня в Україні відзначається День працівника державної виконавчої служби України. Привітати з цієї нагоди колектив Ковельського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції завітав заступник міського голови Віктор Жигаревич.
Звертаючись до службовців, Віктор Володимирович наголосив: “Звичайно, ваша робота є дуже складною. Адже непросто забезпечити виконання судових рішень. Завдячуючи вашій компетентності, відповідальності, ви на належному рівні виконуєте свої повноваження. 
  
Від імені міського голови та від себе особисто хочу подякувати за відданість справі та професіоналізм. У цей непростий час бажаю вам та вашим сім’ям в першу чергу міцного здоров’я, добробуту, мирного неба та божого благословіння. Нехай ваша щоденна праця буде винагороджена довірою і повагою ковельчан”.

За вагомі досягнення, професіоналізм та компетентність, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди свята Подяками міського голови відзначено Сергія Васковця — заступника начальника Ковельського міськрайонного відділу державної виконавчої служби та Дар’ю Рижко — старшого державного виконавця.

Читайте також:

17 грудня 2020
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти