Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Ковельський театр "10 ряд 10 місце" готує дві прем’єри у новому сезоні

Ковельський театр "10 ряд 10 місце" готує дві прем’єри у новому сезоні

До свого четвертого сезону готується ковельський аматорський експериментальний театр-студія "10 ряд 10 місце".

Ковельчани добре пам’ятають їх постановки. Зокрема, "Легенду про Ковель" на честь 500-річчя здобуття Магдебурзького права, музичну комедію "Сорочинський ярмарок", новелістичну трилогію "Поки прядеться нитка...", мюзикл "Снігова королева" .

“Ми, як ніколи, чекаємо на зустріч з нашими глядачами, адже майже рік живемо в умовах карантину. Сьогодні у нас активно ведуться репетиції музичної комедії за відомим твором Михайла Старицького "За двома зайцями, - ділиться планами керівник театру Альона Малюга-Мельникова. - Це буде друга наша вистава з повноцінними хореографічними постановками. З нами співпрацює зразковий ансамбль народного танцю "Дзвіночок" (кер. Інна Темрук). Втім, актори теж вчаться танцювати разом. На глядача чекає феєричне, яскраве, цікаве, веселе дійство”.

Вона додала, що крім того, дорослий склад театру має в творчих планах ще одну велику прем’єру, присвячену 150-річчю з дня народження Лесі Українки – трагедію у грецькому стилі «Касандра». Через складність і глибину матеріалу, масштаб самої постановки це стане й великим випробуванням та досвідом для акторів-аматорів.

Також за нову виставу взялись і у дитячій студії. Уже проходять кастинги на головні та ролі другого плану, але деталі поки що тримаються у секреті.

У колективу тепер є сторінка на сайті цифрового театрального архіву, що був ініційований та реалізується Національною спілкою театральних діячів України за підтримки Українського культурного фонду. Там можна ознайомитись з репертуаром студії, досягненнями, погортати фотогалерею, переглянути відео вистав, статті у пресі.

Тож театрали впевнено заявляють про себе, долучаючись до різноманітних проектів. Ми уже писали, що вони приєднались до наймасовішого цифрового онлайн-флешмобу з найбільшою кількістю учасників та артистів з найширшою географією, який увійшов до Книги Рекордів України та першого міжнародного театрального інтернет-конкурсу «Театр.NET».

Читайте також:

04 лютого 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти