Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У медичному коледжі провели тематичний захід "Мужність і відвага крізь покоління"

У медичному коледжі провели тематичний захід "Мужність і відвага крізь покоління"

З нагоди  Дня захисника України, Дня українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці приймали вітання учасники АТО, чоловіки-викладачі, хлопці- студенти на урочистостях, що відбулися у Ковельському фаховому медичному коледжі.
Звертаючись до учасників  заходу, заступник міського голови Наталія Маленицька зазначила: «У першу чергу вітаю зі святами тих, хто прикладає зусилля, свідомість і розум задля захисту інтересів України. Найкращі вітання воїнам, які боронять нашу землю від агресора, їхнім батькам і родинам. А також, хто на своїх робочих місцях докладає сил і досвіду для економічного зміцнення і розвитку рідної держави, хто зберігає незламний дух козацької вольності та поширює у національну культуру і традиції».
Учасник  АТО Анатолій Остапчук сердечно побажав усім присутнім щастя, радості, добра, наснаги на успішне навчання та миру нашій державі. 

Директор коледжу  Олена Григола у своєму вітальному слові зауважила: «В усі часи наші чоловіки були і є мужніми захисниками, відважними охоронцями своєї землі, своєї Батьківщини. Надійне чоловіче плече, повагу і допомогу сильної статі ми, жінки, постійно відчуваємо  і в нашому колективі. Дякуємо за розуміння і підтримку. Злагоди, добра вам і вашим родинам, миру  – всій Україні!» 

Ковельський фаховий медичний коледж



 

Читайте також:

13 жовтня 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти