Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

З нагоди п’ятиріччя створення ГО «Добродія в дії» провели турнір з шашок

З нагоди п’ятиріччя створення ГО «Добродія в дії» провели турнір з шашок

Відбувся турнір з шашок серед осіб з інвалідністю з нагоди п’ятиріччя утворення   ГО «Добродія в дії». Організатор - відділ у справах молоді, фізичної культури та спорту управління культури, молоді та спорту виконавчого комітету Ковельської міської ради. У змаганнях взяли участь спортсмени з  Ковеля та Ковельського району.
На урочистому відкритті  начальник відділ у справах молоді, фізичної культури та спорту Ігор Семенюк привітав  присутніх з днем народження організації, побажав успіхів, розвитку та подальших перемог. Голова ГО «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії» та головний суддя турніру  Володимир Кравчук подякував міській владі за співпрацю, сприяння у популяризації фізичної культури серед осіб з інвалідністю.
 
За ігровими столами зав'язалася цікава і вперта боротьба. Кожен з гравців бажав потрапити в трійку призерів, показавши всі свої вміння гри в шашки.
По завершенню турніру переможці та призери були нагородженні грамотами. 
Серед жінок:
1 місце – Листовнича Ірина;
2 місце - Яренчук Ольга;
3 місце - Ткачук Дарина.
 
Серед чоловіків:
1 місце - Паталій Борис;
2 місце – Лисюк Володимир;
3 місце – Сахарук Вадим.
Від громадської організації «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії» також отримали ПОДЯКИ: Ковельський міській голова Ігор Чайка. У минулому журналіст - за висвітлення у відеорепортажах діяльності громадської організації «Асоціація осіб з інвалідністю «Добродія в дії» та Олена Місюра – благодійниця. 
 
Спасибі усім спонсорам, меценатам та просто хорошим добродіям, що Ви вмієте розділити любов з тими, кому на цій землі її не вистачає…
Бажаємо Вам міцного здоров'я, довголіття, невичерпної енергії, сімейного благополуччя, процвітання та Божого Благословіння. Надіємось на подальшу співпрацю!
 
Ольга Яренчук, прессекретар
громадської організації
«АСОЦІАЦІЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ
«ДОБРОДІЯ В ДІЇ»






 

Читайте також:

20 жовтня 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти