Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Міський голова Ігор Чайка зустрівся з делегацією з Ленчни

Міський голова Ігор Чайка зустрівся з делегацією з Ленчни

 Учора в Ковелі перебувала делегація з польського міста-партнера Ленчна на чолі з  бурмістром Лєшеком Влодарскі.
З гостями зустрілися  міський голова Ігор Чайка, його заступник Наталія Маленицька, начальник управління культури, молоді та спорту Андрій Мигуля.
 
Ковель і Ленчна виграли міжнародний проєкт «Спільна спадщина – спільна ідентичність» у рамках Програми транскордонного співробітництва «Польща – Білорусь – Україна 2014-2020». Його фінансове забезпечення  – понад 60 тисяч євро. Впровадження мало відбуватись у 2020 році, але через пандемію його перенесено на 2022 рік.
 
“Дружні відносини між Ковелем та Ленчною тривають  понад п'ятнадцять років. Думаю, що реалізація нового спільного проєкту стане гарною нагодою для їх поглиблення, розвитку нашого співробітництва та обміну досвідом”, - наголосив Ігор Чайка.
 
За словами бурмістра Лєнчни Лєшека Влодарскі, Ковель є хорошим і надійним партнером. І вони готові до  написання спільних проєктів в інших сферах, які будуть цікавими для двох громад. 
 
 У ході зустрічі було підписано додаток до партнерської угоди, де визначені зобов’язання сторін, які стосуються подальшої роботи. Говорили про фінансові та організаційні моменти, напрацювали подальший план дій.
Проєкт передбачає встановлення табличок на пам’ятках культурної спадщини та визначних місцях. Під час впровадження проєкту планується провести конференції та зустрічі, де учасники будуть ділитись  результатами роботи.
Ковель і Ленчна співпрацюють з 2006 року. За цей час особливо активно громади «товаришують культурами» та мають успішний досвід, адже реалізували не один проєкт разом. Серед них - «Ленчна і Ковель – прикордонні міста двох традицій і культур».
 

Читайте також:

02 грудня 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти