Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю

3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідністю

Це ще одна нагода переосмислити і оцінити, що вже зроблено для підтримки людей з особливими потребами і що ще потрібно зробити для поліпшення їх умов життя.
 
Це нагода пригадати усім, що допомога, рівень можливості, гідність, увага, людяність і турбота – це не порожні слова. Від них залежить цивілізованість нашого суспільства.
 
Висловлюю щиру вдячність громадським організаціям, благодійникам і всім, хто за покликом серця присвятив себе служінню людям з особливими потребами. У Ковельській громаді – це потужна сила, яка допомагає владі визначати першочергові завдання  та вирішувати їх.
 
До Міжнародного дня людей з інвалідністю у народному домі “Просвіта” ми відкриваємо фотовиставку цих громадських організацій, наших закладів  інклюзивною освіти.
 
На знімках - сильні духом, енергійні, надзвичайно позитивні і добрі люди. Своєю цілеспрямованістю, працею, наполегливістю вони дають нам шалений заряд енергії та сили, вчать бути незалежними від обставин і не боятися труднощів
 
Від усього серця зичу усім здоров`я, оптимізму, родинного затишку, благополуччя. Нехай на вашому життєвому шляху зустрічаються лише хороші люди. 
 
 
З повагою
Міський голова Ігор Чайка
 

Читайте також:

03 грудня 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти