Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

У Ковелі завжди Різдво зустрічають з «Надією»

У Ковелі завжди Різдво зустрічають з «Надією»

Сімнадцятий рік поспіль керівник студії  естрадного співу Ірина Новожилова  разом зі своїми вихованцями готують у ці зимові свята яскраве мистецьке дійство. Щороку «Надія» збирає своїх шанувальників на зустріч з піснею. Щороку зростає рівень підготовки дітей, стає різноманітнішим їх репертуар.
Учора, 15 січня, понад 50 юних дарувань від чотирьох до шістнадцяти років  демонстрували свої таланти на сцені народного дому «Просвіта». У їх виконанні звучали колядки, щедрівки, сучасні мелодії.
Глядачі надзвичайно тепло приймали кожен виступ зовсім юних співаків та уже знаних у нашому місті і за його межами, багаторазових учасників вокальних конкурсів та фестивалів.
 
До прикладу, для Анни Попової це  були четверті «Різдвяні зустрічі». Але щоразу вона виконує іншу пісню. Для Вероніки Швець – перший такий концерт. Втім, дівчинка була досить впевненою і з нетерпінням чекала свого виступу.

Весь час, поки тривала програма, керівник колективу сиділа у першому ряду і поглядом, мімікою допомагала дітям справитись зі своїми переживаннями.  Батьки теж підтримували своїх талановитих дітей, були з ними за лаштунками, гаряче аплодували з залу.
Творчих успіхів, натхнення, нових цікавих проєктів учасникам концерту побажали міський голова Ігор Чайка, начальник управління культури, молоді та спорту Андрій Мигуля, директор народного дому «Просвіта» Михайло Пірожик.
«Хочеться подякувати юним артистам керівнику студії Ірині Новожиловій за надзвичайний концерт.  Коли дивишся на таких діток, то розумієш, що у нас є прекрасне майбутнє. Спасибі, що бережете українські звичаї, поважаєте традиції», - сказав Ігор Чайка.
Незабутній подарунок своїм батькам, рідним, друзям та ковельчанам приготувала «Надія». Глядачі змогли ще раз поринути думками у Різдвяну ніч, заспівати разом з учасниками студії колядки.
Чимало теплих слів прозвучало на адресу керівника та дітей  від ковельчан. Зокрема, Юлія Середа на своїй сторінці у Фейсбук написала: «Незмінні традиційні " Різдвяні зустрічі з "Надією". Кожного року все краще, все яскравіше! Ірино Георгіївно, вам низький уклін! Дуже багато потрібно вкласти сил, любові та турботи, щоб створити таку казку на сцені! І кожного року у вас виходить на всі 100! Наші дітки великі молодці! Ми дуже дякуємо за цей чудовий концерт!»
 
Будемо сподіватись, що через рік Ірина Новожилова зі своїм колективом знову радо запросять усіх на «Різдвяні зустрічі з «Надією». Не пропустіть. Шукайте у програмі заходів, але уже наступного року.















Читайте також:

16 січня 2022
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти