Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Депутати розпочали підготовку до чергової сесії міської ради

Депутати розпочали підготовку до чергової сесії міської ради

Учора під головуванням депутата міської ради Вадима Ткачука відбулось засідання постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, екології та благоустрою міста, комунального майна, промисловості, будівництва, транспорту, зв’язку, торговельного та побутового обслуговування населення. 
Було розглянуто дванадцять  питань порядку денного. Більшість з них стосувалося розроблення детальних планів територій. 
 
Крім того, йшлося про внесення змін до рішення міської ради від 25.02.2021 № 5/114 «Про затвердження Програми фінансової підтримки житлового фонду Ковельської територіальної громади на 2021-2024 роки». Додано ще одну форму фінансування: “Отримання фінансової допомоги для виконання окремих заходів з енергоефективності та модернізації житла на умовах співфінансування”.
Депутати  також зосередили увагу на проєкті рішення про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Ковельської територіальної громади.  Це новий вид землевпорядної і містобудівної документації. Фактично йдеться про створення генеральних планів усіх населених пунктів громади.  
Створять робочу групу, яка працюватиме над матеріалами. До її складу будуть входити представники міської ради, виконавчих органів міської ради, місцевого бізнесу та громадськості, органів державної влади, державних та комунальних підприємств, установ і організацій та інших зацікавлених сторін.
 
У  підсумку, більшість проєктів рішень рекомендовано на затвердження сесії.
 
 
 

Читайте також:

20 січня 2022
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти