Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

Про результати своєї роботи інформував староста Зеленського старостинського округу Анатолій Борка

Про результати своєї роботи інформував староста Зеленського старостинського округу Анатолій Борка

У заході взяли участь міський голова Ігор Чайка, секретар міської ради Оксана Багнова, депутат міської ради Микола Печенюк.
Очільник Зеленського старостинського округу розповів, що  вдалося зробити за рік. Особливу увагу акцентував на вирішенні питань благоустрою . Зокрема, йшлося про капітальний ремонт дороги  Ковель-Білашів-Перковичі,  прокладання асфальтового покриття на вулиці Волі у  Волі-Ковельській.  Наголосив Анатолій Борка на тому, що  на сесії міської ради було затверджено  генеральний план забудови Волі-Ковельської.

Оголосив староста і план роботи на цей рік. Повний текст звіту був розміщений  на офіційному сайті Ковельської міської ради. З ним можна ознайомитись за посиланням: http://www.kovelrada.gov.ua/news-11517.html
 
Мешканці сіл доєднались до розмови. Вони просили встановити  дитячий майданчик, відновити філію Ковельської музичної школи. Також говорили про необхідність  реконструкції центрального водопроводу в селі Воля-Ковельська, їх цікавило, коли розпочне роботу  амбулаторія в селі Зелена.
 
Міський голова Ігор Чайка запропонував людям активніше брати участь у    розвитку своїх сіл. До прикладу, не лише подати проєкт на Громадський  бюджеті  щодо облаштування дитячого майданчика, але й разом  відстоювати цю ініціативу.
 
На переконання Ігоря Чайки, за рік роботи Анатолій Борка показав себе хорошим  управлінцем, здобув авторитет серед мешканців Зеленої та Волі-Ковельської. Також він має хорошу підтримку від  представників депутатського корпусу та виконавчого комітету, жителів округу — депутата міської ради Миколи Печенюка, членів виконавчого комітету Романа Дідицького та Юрія Семенюка, що теж є важливим у роботі.


У неділю, 30 січня, про свою роботу звітуватимуть староста Білинського старостинського округу Петро Бородій і Тойкутського - Юлія Трофимчук. 

Читайте також:

24 січня 2022
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти