Дорогі друзі!

Інтернет-ресурс, на якому ви перебуваєте, припинив свою роботу.

Представляємо Вам нову версію сайту Ковельської міської ради: https://kowelrada.gov.ua.

"10 ряд 10 місце" представляв Ковель на Всеукраїнському театральному фестивалі "Комора"

"10 ряд 10 місце" представляв Ковель на Всеукраїнському театральному фестивалі "Комора"

У жовтні театр "10 ряд 10 місце" мав змогу взяти участь у VII Всеукраїнському відкритому театральному фестивалі "Комора", який проводиться серед аматорських колективів у прекрасному  Кам'янці-Подільському.
Ковельські митці представили філософсько-політичну драму - новелістичну трилогію "Поки прядеться нитка..." за мотивами новел Віктора Гребенюка. Для більшої частини учасників - це була прем'єра. 
 
«Два роки колектив не мав змоги виїжджати через карантинні обмеження.Тож, "Комора" стала просто ковтком живої води, подарувавши нам чотири незабутні дні - з такими оригінальними та неповторними виставами, цікавенними, потужними майстер-класами та лабораторіями, розкішною екскурсією нічним містом та його історичними пам'ятками, просто прекрасним творчим спілкуванням та обміном досвідом... На довершення - ми отримали розкішну сонячну погоду - справжнє «бабине літо» від золотої осені», - ділиться враженнями керівник колективу Альона Малюга-Мельникова.
 
"Комора" принесла у  творчу скарбничку театру  три нагороди.  Одну  колективну, перемогу у номінації  «За краще вирішення соціальної проблематики».  Дві – індивідуальних: «Кращий актор другого плану»  -  Юрій Коновалов  та «Краща актриса другого плану" - Альона Малюга-Мельникова.
У виставі були задіяні: Олена Долінко, Ольга Пірожик, Лідія Акулова, Тома Трейгут, Олександр Новицький, Ігор Олексюк, Ігор Корнелюк, Анастасія Зарипова, Дарина Сидорук, Юрій Коновалов.
 
«Ціную, пишаюсь, вітаю - ви зробили все можливе і неможливе, аби достойно представити театр поряд  з професіоналами», - пише про своїх акторів  Альона Малюга-Мельникова.
 
Колектив народного аматорського експериментального театру-студії "10 ряд 10 місце" висловлює щиру вдячність начальнику управління культури, молоді та спорту  - Андрію Мигулі за сприяння та допомогу в організації  поїздки на фестиваль.
_______________________________________________________

Читайте також:

02 листопада 2021
Ковель VS Covid
Станом на 04.02.2022 
Захворіли за добу: 149
Одужали за добу: 81
Кількість хворих  в стац. МТМО: 45
Фотогалерея
Служба зайнятості
Посилання на сайти